

2023 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT THE RIDGE

FAN SCHEDULE

Friday June 23rd, 2023

8:30 am Track Inspection

9:00 am - 9:20 am Mission Super Hooligan National Championships Practice 1 (20 min)

9:35 am - 10:00 am REV'IT Twins Cup Practice 1 (25 min)
10:10 am - 10:35 am Supersport Practice 1 (25 min)
10:45 am 11:35 am Modellia Superbike Practice 1 (40 min)

10:45 am - 11:25 am Medallia Superbike Practice 1 (40 min) 11:35 am - 11:55 am Royal Enfield BTR Practice 1 (20 min)

12:00 pm - 12:50 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

1:10 pm - 1:30 pm Mission Super Hooligan National Championships Qualifying 1 (20 min)

1:40 pm - 2:10 pm Supersport Qualifying 1 (30 min)

2:20 pm - 3:00 pmMedallia Superbike Qualifying 1 (40 min)3:10 pm - 3:40 pmREV'IT Twins Cup Qualifying 1 (30 min)3:50 pm - 4:10 pmRoyal Enfield BTR Qualifying 1 (20 min)

Saturday June 24th, 2023

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:55 am
9:05 am - 9:35 am
Royal Enfield BTR Qualifying 2 (25 min)
P:05 am - 9:35 am
REV'IT Twins Cup Qualifying 2 (30 min)
Supersport Qualifying 2 (30 min)
Medallia Superbike Qualifying 2 (30 min)

11:05 am - 11:25 am Mission Super Hooligan National Championships Qualifying 2 (20 min)

11:30 am - 12:10 pm Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides

12:30 pm Royal Enfield BTR Race 1 (8 laps) Quick start

1:10 pm REV'IT Twins Cup Race 1 (12 laps)
2:10 pm Supersport Race 1 (15 laps)
3:10 pm Medallia Superbike Race 1 (16 laps)

4:10 pm Mission Super Hooligan National Championships Race 1 (8 laps) Quick Start

5:00 pm Parade Laps

Sunday June 25th, 2023

8:00 am Track Inspection

8:45 am - 9:00 am
9:10 am - 9:25 am
9:35 am - 9:50 am
Royal Enfield BTR Warm Up (15 min)
REV'IT Twins Cup Warm Up (15 min)
Supersport Warm Up (15 min)

10:00 am - 10:15 am Medallia Superbike Class Warm Up (15 min)

10:25 am - 10:35 am Mission Super Hooligan National Championships Warm Up (10 min)

10:40 am - 11:00 am Cardo Parade Laps

11:00 am - 11:40 am Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides

11:00 am - 11:40 am

Dunlop Hot Pit Walk and Autograph Session

12:00 pm

Royal Enfield BTR Race 2 (8 laps) Quick Start

12:45 pm Mission Super Hooligan National Championships (8 laps) Quick Start

1:20 pm REV'IT Twins Cup Race 2 (12 laps) 2:10 pm Supersport Race 2 (15 laps)

3:10 pm Medallia Superbike Race 2 (16 laps)



