

2024 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT BARBER FAN SCHEDULE

Friday

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:50 am
9:00 am - 9:30 am
Junior Cup Practice 1 (30 min)
9:40 am - 10:10 am
Supersport Practice 1 (30 min)

10:20 am - 11:00 am Steel Commander Superbike Practice 1 (40 min)

11:10 am - 11:40 am Stock 1000 Practice 1 (30 min)

11:50 am - 12:20 pm BellissiMoto Twins Cup Practice 1 (30 min)

12:25 pm - 12:55 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

1:00 pm - 1:30 pm Junior Cup Qualifying 1 (30 min) 1:40 pm - 2:10 pm Supersport Qualifying 1 (30 min)

2:20 pm - 3:00 pm Steel Commander Superbike Qualifying 1 (40 min)

3:10 pm - 3:40 pm Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)

3:50 pm - 4:20 pm BellissiMoto Twins Cup Qualifying 1 (30 min) 4:30 pm - 4:50 pm Royal Enfield BTR Qualifying 1 (20 min)

<u>Saturday</u>

7:30 am Track Inspection

8:00 am - 8:25 am Junior Cup Qualifying 2 (25 min) 8:35 am - 9:00 am Stock 1000 Qualifying 2 (25 min)

9:10 am - 9:35 am BellissiMoto Twins Cup Qualifying 2 (25 min)

9:45 am - 10:15 am Supersport Qualifying 2 (30 min)

10:25 am - 10:55 am Steel Commander Superbike Qualifying 2 (30 min)

11:05 am - 11:15 am Royal Enfield BTR Qualifying 1 (20 min)

11:15 pm - 12:00 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

11:30 pm - 12:00 pm Dunlop Paddock Autograph Session

 12:30 pm
 Stock 1000 Race 1 (14 laps)

 1:20 pm
 Junior Cup Race 1 (14 laps)

 2:10 pm
 Supersport Race 1 (18 laps)

3:10 pm Steel Commander Superbike Race 1 (20 laps) 4:05 pm BellissiMoto Twins Cup Race 1 (14 laps)

4:45 pm Royal Enfield Race 1 (7 laps)

Sunday

7:30 am Track Inspection

8:00 am - 8:10 am Stock 1000 Warm Up (10 min)

8:15 am - 8:25 am BellissiMoto Twins Cup Warm Up (25 min)

8:35 am - 8:45 am Junior Cup Warm Up

8:55 am - 9:10 am Steel Commander Superbike Class Warm Up (15 min)

9:20 am - 9:35 am Supersport Warm Up (15 min) 9:45 am - 9:55 am Royal Enfield BTR Warm Up (10 min)

10:20 am Stock 1000 Race 2 (14 laps)

10:40 am - 10:55 am Cardo Parade Laps

11:10 am - 12:10 am Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

11:00 am - 11:45 am Dunlop Hot Pit Walk and Autographs

12:15 pm Steel Commander Superbike Race 2 (20 laps)

1:05 pm Junior Cup Race 2 (11 Laps)
1:35 pm Royal Enfield Race 2 (6 laps) QS
2:10 pm Supersport Race 2 (18 laps)

3:10 pm Steel Commander Superbike Race 3 (20 laps) 4:05 pm BellissiMoto Twins Cup Race 1 (11 laps)



