

RACE SCHEDULE

AUG 16-18 2024



Friday

9:00 am - 9:20 am

9:30 am - 9:50 am

10:00 am - 10:30 am 10:40 am - 11:10 am

11:20 am - 12:00 pm 12:10 pm - 12:40 pm

12:40 pm - 1:20 pm

1:30 pm - 1:50 pm

2:00 pm - 2:30 pm

2:40 pm - 3:20 pm

3:30 pm - 4:00 pm

4:10 pm - 4:40 pm

4:50 pm - 5:10 pm

Royal Enfield BTR Practice 1 (20 min)

Mission Super Hooligan National Championship Practice 1 (20 min)

Junior Cup Practice 1 (30 min) Supersport Practice 1 (30 min)

Steel Commander Superbike Practice 1 (40 min) Mission King of the Baggers Practice 1 (30 min) Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides

Royal Enfield BTR Qualifying 1 (20 min) Supersport Qualifying 1 (30 min)

Steel Commander Superbike Qualifying 1 (40 min)

Junior Cup Qualifying 1 (30 min)

Mission King of the Baggers Qualifying 1 (30 min)

Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 1 (20 min)

Saturday

8:30 am - 8:50 am

9:00 am - 9:30 am

9:40 am - 10:10 am

10:20 am - 10:50 am

11:00 am - 11:25 am

11:35 am - 11:50 am

12:05 pm

12:15 pm - 1:00 pm

12:30 pm - 12:45 pm

1:00 pm

1:30 pm

2:10 pm

3:10 pm

4:05 pm

4:45 pm

5:10 pm - 6:00 pm

10:05 am - 10:20 a m

10:30 am - 10:40 am

11:15 am - 11:25 am

11:15 am - 11:50 am

Royal Enfield BTR Qualifying 2 (20 min)

Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 2 (20 min)

Supersport Qualifying 2 (30 min)

Steel Commander Superbike Qualifying 2 (30 min)

Junior Cup Qualifying 2 (25 min)

Mission King of the Baggers Qualifying 2 (15 min) Mission King of the Baggers Challenge (3 laps)

Dunlop Paddock Autograph Session

H-D and Cardo Parade Laps

Royal Enfield BTR Race 1 (6 laps) Quick Start Junior Cup Race 1 (11 laps) Quick Start

Supersport Race 1 (18 laps)

Steel Commander Superbike Race 1 (19 laps) Mission King of the Baggers Race 1 (9 laps)

Mission Super Hooligan National Championship Race 1 (7 laps) Quick Start

Dunlop ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

Sunday

10:55 am

12:10 pm

12:45 pm 1:20 pm

8:30 am - 8:40 am Mission Super Hooligan National Championship Warm Up (10 min)

8:50 am - 9:05 am Junior Cup Warm Up (15 min)

Supersport Warm Up (15 min) 9:15 am - 9:30 am 9:40 am - 9:55 am

Steel Commander Superbike Class Warm Up (15 min) Mission King of the Baggers Warm Up (15 min)

Royal Enfield BTR Warm up (10 min)

Mission Super Hooligan National Championship Race 1 (7 laps) Quick start

H-D and Cardo Parade Laps

Dunlop Hot Pit Walk and Autographs

Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides

11:25 am - 11:50 am Junior Cup Race 1 (11 laps)

Royal Enfield BTR Race 2 (6 laps) Quick Start

Mission Super Hooligan National Championship Race 2 (7 laps) Quick Start

2:10 pm Supersport Race 2 (18 laps)

Steel Commander Superbike Race 2 (19 laps) Mission King of the Baggers Race 2 (9 laps) Junior Cup Race 2 (11 laps) Quick Start

All Times Eastern

4:05 pm 4:35 pm

3:10 pm