



Thursday March 6, 2025

9:00 am Track Inspection 9:30 am - 9:55 am SC-Project Twins Cup Practice 1 (25 min) 10:05 am - 10:35 am Mission King of the Baggers Practice 1 (30 min) 10:45 am - 11:15 am Daytona Supersport Practice 1 (30 min) 11:25 am - 11:45 am Mission Super Hooligan Practice 1 Group B (20 min) 11:55 am - 12:15 pm Mission Super Hooligan Practice 1 Group A (20 min) 12:25 pm - 1:10 pm M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides 1:30 pm - 2:00 pm SC-Project Twins Cup Qualifying 1 (30 min) 2:10 pm - 2:40 pm Mission King Of The Baggers Qualifying 1 (30 min) 2:50 pm - 3:20 pm Daytona Supersport Qualifying 1 Group A (30 min) 3:30 pm - 4:00 pm Daytona Supersport Qualifying 1 Group B (30 min)

4:40 pm -5:00 pm Mission Super Hooligan Qualifying 1 Group A (20 min) 5:15 pm Mandatory Daytona 200 Meeting at Victory Circle

Mission Super Hooligan Qualifying 1 Group B (20 min)

Friday March 7, 2025

4:10 pm - 4:30 pm

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:50 am Mission Super Hooligan Qualifying 2 Group B (20 min) 9:00 am - 9:20 am Mission Super Hooligan Qualifying 2 Group A (20 min)

9:30 am - 10:00 am SC-Project Twins Cup Qualifying 2 (30 min)

10:10 am - 10:40 am
Daytona Supersport Qualifying 2 Group A (30 min)
Daytona Supersport Qualifying 2 Group B (30 min)
Daytona Supersport Qualifying 2 Group B (30 min)
Mission King Of The Baggers Qualifying 2 (15 min)

12:00 pm Mission King Of The Baggers Challenge (2 laps) Grid and Go

12:10 pm - 1:00 pm Dunlop Paddock Autograph Session

12:20 pm -12:45 pm M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

12:45 pm Cardo/H-D Parade Lap

1:15 pm - 1:30 pm Daytona Supersport Time Attack

1:45 pm Mission Super Hooligan National Championship Race 1 (6 laps)

2:30 pm SC-Project Twins Cup Race 1 (9 laps)

3:05 pm Mission King Of The Baggers Race 1 (8 laps)

4:15 pm Pit Stop Challenge @ Victory Lane

Saturday March 8, 2025

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:45 am SC-Project Twins Cup Warm Up (15 min)

8:55 am - 9:10 am Mission Super Hooligan National Championship Warm Up (10 min)

9:20 am - 9:35 am Daytona Supersport Warm Up (15 min)

9:45 am - 10:00 am Mission King Of The Baggers Warm Up (15 min)

10:20 am Mission Super Hooligan National Championship Race 2 (6 laps)

11:00 am SC-Project Twins Cup Race 2 (9 laps)

11:30 am - 12:15 pm M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

11:30 am - 12:00 pm Dunlop Paddock Autograph Session

12:00 pm Cardo/H-D Parade Lap

1:10 pm Daytona 200 (57 laps) 45 min Start

4:05 pm Mission King Of The Baggers Race 2 (8 laps)

All times eastern



