

2023 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT MONTEREY

SCHEDULE

Friday July 7th

8:15 am Track Inspection

8:45 am - 9:15 am REV'IT Twins Cup Practice 1 (30 min)
9:25 am - 9:55 am Supersport Practice 1 (30 min)
10:05 am - 10:45 am Medallia Superbike Practice 1 (40 min)

10:55 am - 11:10 pm Mission Super Hooligan National Championship Practice 1 Group B (15 min) 11:15 am - 11:30 am Mission Super Hooligan National Championship Practice 1 Group A (15 min)

11:40 pm - 12:00 pm Mission King of the Baggers Practice 1 (20 min)

12:00 pm - 12:30 pm Bridge Dedication 1:00 pm - 1:10 pm Rainey's Ride

1:30 pm - 2:00 pmSupersport Qualifying 1 (30 min)2:10 pm - 2:50 pmMedallia Superbike Qualifying 1 (40 min)3:00 pm - 3:30 pmREV'IT Twins Cup Qualifying 1 (30 min)

3:40 pm - 4:00 pm Mission King of the Baggers Qualifying 1 (20 min)

4:10 pm - 4:25 pm Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 1 Group B (15 min) 4:35 pm - 4:50 pm Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 1 Group A (15 min)

4:55 pm – 5:45 pm Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides

Saturday July 8th

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:45 am Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 2 Group B (15 min) 8:50 am - 9:05 am Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 2 Group A (15 min)

9:15 am - 9:40 am REV'IT Twins Cup Qualifying 2 (25 min)
9:50 am - 10:25 am Supersport Qualifying 2 (30 min)
10:35 am - 11:05 am Medallia Superbike Qualifying 2 (30 min)

11:15 am - 11:30 am Mission King of the Baggers Qualifying 2 (15 min)

11:45 am Mission King of the Baggers Challenge (3 laps) Grid and Go

12:00 pm - 12:30 pm HD Parade Laps

12:30 pm - 1:15 pm Dunlop ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

12:30 pm - 1:30 pm Dunlop Paddock Autograph Session

1:30 pm Mission Super Hooligan National Championship Race 1 (8 laps) Quick Start

2:10 pm REV'IT Twins Cup Race 1 (13 laps)
3:10 pm Medallia Superbike Race 1 (20 laps)
4:05 pm Mission King of the Baggers Race 1 (9 laps)
5:00 pm Supersport Extended Race (38 laps)

Sunday July 9th

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:45 am Mission Super Hooligan National Championship Warm Up (10 min)

8:55 am - 9:10 am Medallia Superbike Class Warm Up (15 min)
9:20 am - 9:30 am Mission King of the Baggers Warm Up (10 min)

9:40 am - 9:50 am REV'IT Twins Cup Warm Up

9:55 am - 10:25 am Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides

10:15 am - 11:10 am Dunlop Hot Pit Walk and Autographs

10:25 am - 11:15 am HD Parade Laps

11:30 am Mission Super Hooligan National Championship B Main (8 laps) Quick Start

12:10 pm Medallia Superbike Race 2 (20 laps)

1:10 pm Mission Super Hooligan National Championship Race 2 (8 laps) Quick Start

2:10 pmREV'IT Twins Cup Race 2 (14 laps)3:10 pmMedallia Superbike Race 3 (20 laps)4:05 pmMission King of the Baggers Race 2 (8 laps)



